Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los rapejotas (124445) - Cojitrancos FC (438579) » 572947897: T50/J4/X

Liga 572947897 Información oficial sobre el partido 572947897 en Hattrick

02.07.2016 14:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / X.1589 (166844)

los rapejotas Alineación oficial del equipo 'los rapejotas' en el partido 3 - 0 Cojitrancos FC Alineación oficial del equipo 'Cojitrancos FC' en el partido
Guillermo Castelar (20') 1 - 0
Ignacio Blázquez (81') 2 - 0
Ignacio Blázquez (82') 3 - 0
los rapejotas Alineación oficial del equipo 'los rapejotas' en el partido 3 - 0 Cojitrancos FC Alineación oficial del equipo 'Cojitrancos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
los rapejotas Alineación oficial del equipo 'los rapejotas' en el partido 5 - 0 Cojitrancos FC Alineación oficial del equipo 'Cojitrancos FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los rapejotas

Goles Goles

  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Guillermo Castelar va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 20.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, el rapejotas va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ignacio Blázquez, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de rapejotas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ignacio Blázquez va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Unai Urretxaga quasi dona a rapejotas l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Pedro Santamarta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de rapejotas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El jugador local Víctor Moreno Ruiz per poc que no incrementa el marcador al minut 27. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Raimundo Cornet va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El rapejotas ho intentava per la dreta per mitjà de Ricardo Alcami Pertejo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Miguel Luis Tamayo Arce de rapejotas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Raimundo Cornet al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cristian Errazu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Cristian Errazu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Raimundo Cornet va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ricardo Alcami Pertejo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Miguel Luis Tamayo Arce va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): Brandán Rivadulla no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Cristian Errazu.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En César de la Fuente ocupà el lloc d'en Pedro Santamarta al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de rapejotas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Fabio Colangelo va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Cojitrancos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Miguel Luis Tamayo Arce no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Abdelhakam Ait-Yhiya estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Cojitrancos van seguir progressant per la banda dreta. Mouhsine Abadou va tenir la seva oportunitat al minut 87, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aldán Roo.