Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

losdeallado (779732) - Spartanos Futbol Club (777585) » 572931641: T50/J1/X

Liga 572931641 Información oficial sobre el partido 572931641 en Hattrick

11.06.2016 14:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / X.1299 (166554)

losdeallado Alineación oficial del equipo 'losdeallado' en el partido 1 - 2 Spartanos Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Spartanos Futbol Club' en el partido
Ceferino Estibada (6') 1 - 0
1 - 1 Tito San Vicente (77')
1 - 2 Eufrasio Ruiz (85')
losdeallado Alineación oficial del equipo 'losdeallado' en el partido 1 - 2 Spartanos Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Spartanos Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
losdeallado Alineación oficial del equipo 'losdeallado' en el partido 2 - 1 Spartanos Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Spartanos Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

losdeallado

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ceferino Estibada, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 109 Minuto 85 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 85 minuts Mauricio Betoret es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Eufrasio Ruiz que d'un gran xut va marcar per a Spartanos el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): losdeallado van sortir al contraatac amb encert al minut 32, però Llàtzer Calbetó no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Pablo Ximénez Cisneros va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Spartanos Futbol Club

Goles Goles

  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 77, en Eufrasio Ruiz la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Tito San Vicente que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Tito San Vicente va encarar al porter al 31, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Laguillo Pelayo de Spartanos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Rafael Laguillo Pelayo va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 25 de partit, quan un jugador de Spartanos, en Rafael Laguillo Pelayo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Landelino Samartín de Spartanos va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Xurxo Iago Mon va entrar en el seu lloc.