Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malacitas (797184) - Buchannan (315088) » 572930928: T50/J5/X

Liga 572930928 Información oficial sobre el partido 572930928 en Hattrick

09.07.2016 14:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / X.1286 (166541)

Malacitas Alineación oficial del equipo 'Malacitas' en el partido 3 - 1 Buchannan Alineación oficial del equipo 'Buchannan' en el partido
Amado Astariz (7') 1 - 0
1 - 1 Valterio Vixande (14')
Julen Mejías Valle (16') 2 - 1
Amado Astariz (88') 3 - 1
Malacitas Alineación oficial del equipo 'Malacitas' en el partido 3 - 1 Buchannan Alineación oficial del equipo 'Buchannan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Malacitas Alineación oficial del equipo 'Malacitas' en el partido 6 - 1 Buchannan Alineación oficial del equipo 'Buchannan' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malacitas

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Malacitas contenien la respiració mentre en Amado Astariz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): Malacitas va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 16, quan Julen Mejías Valle, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Amb 88 minuts jugats, en Amado Astariz va augmentar l'avantatge de Malacitas a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Juan Fortuny va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Malacitas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Agustín Vicente Solano no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en David Llopart estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a César Olavarrieta de Malacitas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Amado Astariz ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Buchannan

Goles Goles

  • 162 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Valterio Vixande per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Valterio Vixande va marcar al minut 15 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Buchannan va estar a punt d'empatar al 65 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Cálico Ayos que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco José Serra es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Passats 87 minuts de joc, en Francisco José Serra de Buchannan va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.