Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

+ kñeo (1336255) - El Bloque C.D. (1430364) » 572913209: T50/J13/X

Liga 572913209 Información oficial sobre el partido 572913209 en Hattrick

03.09.2016 14:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 13 / X.969 (97052)

+ kñeo Alineación oficial del equipo '+ kñeo' en el partido 1 - 2 El Bloque C.D. Alineación oficial del equipo 'El Bloque C.D.' en el partido
Didac Beamud (25') 1 - 0
1 - 1 Arcadi Viles (39')
1 - 2 David Riveros Martín (83')
+ kñeo Alineación oficial del equipo '+ kñeo' en el partido 1 - 2 El Bloque C.D. Alineación oficial del equipo 'El Bloque C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
+ kñeo Alineación oficial del equipo '+ kñeo' en el partido 1 - 4 El Bloque C.D. Alineación oficial del equipo 'El Bloque C.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

+ kñeo

Goles Goles

  • 120 Minuto 25 (Gol de falta): kñeo va agafar avantatge al minut 25 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Didac Beamud fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de kñeo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Eulogio Solé, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Óscar Pontes del kñeo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de kñeo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vasil Kachev va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Pepito Gargallo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de kñeo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Armando Echebeste de kñeo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Eulogio Solé després que el jugador de kñeo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 56 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 56 va fer que Didac Beamud de kñeo hagués d'abandonar el terreny de joc. Pepito Gargallo va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

El Bloque C.D.

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 39, quan Arcadi Viles va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 170 Minuto 83 (Gol de falta): Bloque va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de David Riveros Martín.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Bloque va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dionís Martín Losada va desviar el xut final de Gabriel Bornes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En David Riveros Martín va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Juan Antonio Vallino quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ignacio Vargas Segovia de Bloque, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 82, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Modesto Garabatos de Bloque amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Pep Alorda va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.