Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sportig Club Aguileño (1369466) - ERECTOSSS!!!!!!!!!!!!!! (31093) » 572906697: T50/J9/X

Liga 572906697 Información oficial sobre el partido 572906697 en Hattrick

06.08.2016 14:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / X.853 (96936)

Sportig Club Aguileño Alineación oficial del equipo 'Sportig Club Aguileño' en el partido 3 - 3 ERECTOSSS!!!!!!!!!!!!!! Alineación oficial del equipo 'ERECTOSSS!!!!!!!!!!!!!!' en el partido
Francisco Vázquez Herrero (9') 1 - 0
1 - 1 Juan Manrique Rojas (26')
Sergio Somalo (34') 2 - 1
2 - 2 Anton Mavrov (67')
2 - 3 Benito Orán (69')
Josep Maria Renom (79') 3 - 3
Sportig Club Aguileño Alineación oficial del equipo 'Sportig Club Aguileño' en el partido 3 - 3 ERECTOSSS!!!!!!!!!!!!!! Alineación oficial del equipo 'ERECTOSSS!!!!!!!!!!!!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Sportig Club Aguileño Alineación oficial del equipo 'Sportig Club Aguileño' en el partido 6 - 2 ERECTOSSS!!!!!!!!!!!!!! Alineación oficial del equipo 'ERECTOSSS!!!!!!!!!!!!!!' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,0 % 1,6 % 14,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sportig Club Aguileño

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 9 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Francisco Vázquez Herrero. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats van embogir quan en Sergio Somalo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Aguileño.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Josep Maria Renom va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Aguileño empatava el partit, 3 a 3, al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Sergio Somalo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aguileño se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Aguileño va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Cipriano Poyales en un 1 contra 1 amb el porter Abel Pajares, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cipriano Poyales de Aguileño la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ERECTOSSS!!!!!!!!!!!!!!

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 26, Eladi Senent va pentinar un córner cap al segon pal que Juan Manrique Rojas va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 116 Minuto 67 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 67, en Eladi Senent del ERECTOSSS!!!!!!!!!! va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Anton Mavrov que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 2.
  • 174 Minuto 69 (Gol de penalti): Benito Orán va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 69 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19 Eladi Senent va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Abdelalim Zendani va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 216 Minuto 20 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Eladi Senent va ser clau en la jugada d'atac de ERECTOSSS!!!!!!!!!! al minut 20, quan ell mateix va fer una passada brutal a Álvaro Ramírez, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Aguileño. La jugada d'estratègia del ERECTOSSS!!!!!!!!!! per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Manrique Rojas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): ERECTOSSS!!!!!!!!!! va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Eladi Senent es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Abelardo Moldes de ERECTOSSS!!!!!!!!!! va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Nicolae Şovea va prendre el seu rol al minut 16.