Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barça SD (799013) - destrudan (311480) » 572899903: T50/J4/X

Liga 572899903 Información oficial sobre el partido 572899903 en Hattrick

02.07.2016 14:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / X.732 (96815)

Barça SD Alineación oficial del equipo 'Barça SD' en el partido 0 - 3 destrudan Alineación oficial del equipo 'destrudan' en el partido
0 - 1 Nofre Villaró (30')
0 - 2 Miguel Obieta (36')
0 - 3 Ricardo Salinas (40')
Barça SD Alineación oficial del equipo 'Barça SD' en el partido 0 - 3 destrudan Alineación oficial del equipo 'destrudan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Barça SD Alineación oficial del equipo 'Barça SD' en el partido 0 - 5 destrudan Alineación oficial del equipo 'destrudan' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barça SD

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Primitivo Veredas va disposar d'una bona oportunitat al minut 39, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Alfonso Vega no oblidarà el que li va passar durant el minut 41. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Barça va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ondino Villaragut va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Barça van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 89 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Cipriano Flor, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 87 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Vidal Solsona se sentia fresc com una rosa.

destrudan

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Nofre Villaró va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 136 Minuto 36 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Vidal Solsona es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Miguel Obieta per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 36 passava a ser 0 - 2.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, un xut de Ricardo Salinas des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Carlos Baniela va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després de 87 minuts, Nofre Villaró va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Izko Zia va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Barça. La jugada d'estratègia del destrudan per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Antonio Mínguez va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Federico Ungo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Federico Ungo de destrudan es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Obieta.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ricardo Coutiño es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): destrudan va fer una substitució al minut 15. Aitanu Traves va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ignacio Belda Pérez-Pedrero.
  • 090 Minuto 35 (Tirita): Passats 35 minuts de joc, en Ricardo Salinas de destrudan va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Fernando Jibaja de destrudan va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Antonio Mínguez va prendre el seu rol al minut 42.