Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

enviat des del meu aifon (1415010) - Los Calzoncillos Asesinos (1460863) » 572897568: T50/J9/X

Liga 572897568 Información oficial sobre el partido 572897568 en Hattrick

06.08.2016 14:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / X.690 (96773)

enviat des del meu aifon Alineación oficial del equipo 'enviat des del meu aifon' en el partido 1 - 1 Los Calzoncillos Asesinos Alineación oficial del equipo 'Los Calzoncillos Asesinos' en el partido
0 - 1 Amancio Arechavaleta (79')
Simeó Carulla (84') 1 - 1
enviat des del meu aifon Alineación oficial del equipo 'enviat des del meu aifon' en el partido 1 - 1 Los Calzoncillos Asesinos Alineación oficial del equipo 'Los Calzoncillos Asesinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
enviat des del meu aifon Alineación oficial del equipo 'enviat des del meu aifon' en el partido 1 - 1 Los Calzoncillos Asesinos Alineación oficial del equipo 'Los Calzoncillos Asesinos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,8 % 42,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

enviat des del meu aifon

Goles Goles

  • 110 Minuto 84 (Gol de falta): Simeó Carulla va aconseguir l'empat per a enviat mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): enviat va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Policarpo Chorén va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Víctor Cao-Cordido.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 64 per blocar una centrada d'en Aridani Viurra va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de enviat.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El jugador de enviat Valerià Escrig quasi va assolir l'empat al minut 81 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en Enrique Molina de enviat va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Juan Manuel Calzada de enviat va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Leopoldo Jacinto Gil de Gibaja va prendre el seu rol al minut 80.

Los Calzoncillos Asesinos

Goles Goles

  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 79, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Amancio Arechavaleta es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en David Merino no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Edgar Massanet estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Edgar Massanet va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Calzoncillos puguin veure en Justo Altimiras jugant de nou; ja que al minut 78 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Enrique Miura el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Yerai Ruiz Moreno ocupà el lloc d'en Melchor Urbas al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de Calzoncillos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.