Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Numanthia (1333789) - Liberdade e tolerancia (1458210) » 572894367: T50/J6/X

Liga 572894367 Información oficial sobre el partido 572894367 en Hattrick

16.07.2016 14:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 6 / X.633 (96716)

Numanthia Alineación oficial del equipo 'Numanthia' en el partido 1 - 5 Liberdade e tolerancia Alineación oficial del equipo 'Liberdade e tolerancia' en el partido
Felipe Rivas (7') 1 - 0
1 - 1 Raúl Ulibarri (34')
1 - 2 Alberto Osborne (36')
1 - 3 César Adalid (37')
1 - 4 Ermengol Segalà (61')
1 - 5 Raúl Ulibarri (84')
Numanthia Alineación oficial del equipo 'Numanthia' en el partido 1 - 5 Liberdade e tolerancia Alineación oficial del equipo 'Liberdade e tolerancia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Numanthia Alineación oficial del equipo 'Numanthia' en el partido 1 - 6 Liberdade e tolerancia Alineación oficial del equipo 'Liberdade e tolerancia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Numanthia

Goles Goles

  • 136 Minuto 7 (Gol evento especial inexperiencia rival): En César Adalid es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Felipe Rivas per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 7 passava a ser 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Óscar Toscano haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Numanthia al minut 2.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Aitanu Ricart va estar a punt de sentenciar el partit al minut 24, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Eduardo Mena va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Ignacio Azcano va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Numanthia estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Liberdade e tolerancia

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Raúl Ulibarri que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alberto Osborne va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En César Adalid, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Ermengol Segalà de tolerancia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 61. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Raúl Ulibarri va augmentar l'avantatge de tolerancia a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Enoc Casanella al minut 15 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Pedro Menéndez Alvar va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Daniel Coyro va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pedro Menéndez Alvar es va quedar sol davant del porter, al minut 75. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar Toscano de tolerancia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.