Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Realmadridfuturista (1436782) - roncubano (438059) » 572890110: T50/J6/X

Liga 572890110 Información oficial sobre el partido 572890110 en Hattrick

16.07.2016 14:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 6 / X.557 (96640)

Realmadridfuturista Alineación oficial del equipo 'Realmadridfuturista' en el partido 3 - 5 roncubano Alineación oficial del equipo 'roncubano' en el partido
0 - 1 Ignacio Pérez Puig (7')
Sergio Gorduaz (13') 1 - 1
1 - 2 David López Simón (57')
1 - 3 Ignacio Pérez Puig (69')
Radu Ploieşteanu (73') 2 - 3
2 - 4 David Gavilán (77')
2 - 5 David Gavilán (82')
Mauro Mellado (84') 3 - 5
Realmadridfuturista Alineación oficial del equipo 'Realmadridfuturista' en el partido 3 - 5 roncubano Alineación oficial del equipo 'roncubano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Realmadridfuturista Alineación oficial del equipo 'Realmadridfuturista' en el partido 2 - 1 roncubano Alineación oficial del equipo 'roncubano' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Realmadridfuturista

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sergio Gorduaz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 109 Minuto 69 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Roberto Casón va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Ignacio Pérez Puig va aprofitar el regal, anotant el 1 - 3.
  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Mauro Mellado sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Radu Ploieşteanu que, efectivament, va fer pujar el 2 - 3!
  • 100 Minuto 84 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Mauro Mellado va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 10 minuts, en Félix Ayllón no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Alberto Puche Arribas de Realmadridfuturista va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

roncubano

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 7, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ignacio Pérez Puig es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 186 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de roncubano amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en David López Simón, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Passaven 77 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En David Gavilán va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 180 Minuto 82 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 82 pels visitants. En David Gavilán va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Equióiz de roncubano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Pere Daura de roncubano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Juan Antonio Rivero Sanchez de roncubano va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.