Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sportsegun (124045) - Nou Tubalcas C.F (313401) » 572866987: T50/J7/X

Liga 572866987 Información oficial sobre el partido 572866987 en Hattrick

23.07.2016 14:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / X.144 (96227)

Sportsegun Alineación oficial del equipo 'Sportsegun' en el partido 5 - 2 Nou Tubalcas C.F Alineación oficial del equipo 'Nou Tubalcas C.F' en el partido
Axular Jugo (31') 1 - 0
Javier Cardiel (42') 2 - 0
Fernando Heras Hermosilla (44') 3 - 0
Axular Jugo (44') 4 - 0
Aleix Romagosa (59') 5 - 0
5 - 1 Elazar Ibares (80')
5 - 2 Elazar Ibares (83')
Sportsegun Alineación oficial del equipo 'Sportsegun' en el partido 5 - 2 Nou Tubalcas C.F Alineación oficial del equipo 'Nou Tubalcas C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sportsegun Alineación oficial del equipo 'Sportsegun' en el partido 5 - 1 Nou Tubalcas C.F Alineación oficial del equipo 'Nou Tubalcas C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 4.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sportsegun

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Axular Jugo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Sportsegun es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Amb 42 minuts jugats, en Javier Cardiel va augmentar l'avantatge de Sportsegun a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 116 Minuto 44 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Amatu Munoa va acabar en una passada genial cap al jugador de Sportsegun Fernando Heras Hermosilla, que va marcar el 3 - 0.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Sportsegun va augmentar la diferència quan Axular Jugo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 59 minuts, el tirador de faltes del Sportsegun va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Aleix Romagosa, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sportsegun, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Joaquín Roldán va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Jesús Bergadà gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Francisco Javier Fideu Martínez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Falguera de Sportsegun va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Nou Tubalcas C.F

Goles Goles

  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Elazar Ibares, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Tubalcas seguien lluitant fins al final. Al minut 83, fruit d'aquests esforços, Elazar Ibares va marcar el 5 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Victorino Frances de Tubalcas va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Marius-Radu Solovăstru que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Aitor Trencavel després que el jugador de Tubalcas li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Antonio Caunedo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Tubalcas va fer una substitució al minut 70. Daniel Puerto va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Daniel Guisasola.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Després de 82 minuts jugats, Tomás Esteller es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Saturio Hozta.