Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC FYAHBWOY (777072) - pasaroniegos (778487) » 572865567: T50/J3/X

Liga 572865567 Información oficial sobre el partido 572865567 en Hattrick

25.06.2016 14:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / X.119 (96202)

FC FYAHBWOY Alineación oficial del equipo 'FC FYAHBWOY' en el partido 2 - 1 pasaroniegos Alineación oficial del equipo 'pasaroniegos' en el partido
0 - 1 Rafa Monserrat (14')
Imad-eddine Youzalen (15') 1 - 1
Juan Lovaina (53') 2 - 1
FC FYAHBWOY Alineación oficial del equipo 'FC FYAHBWOY' en el partido 2 - 1 pasaroniegos Alineación oficial del equipo 'pasaroniegos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC FYAHBWOY Alineación oficial del equipo 'FC FYAHBWOY' en el partido 5 - 0 pasaroniegos Alineación oficial del equipo 'pasaroniegos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC FYAHBWOY

Goles Goles

  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): Després de 15 minuts de partit, Imad-eddine Youzalen igualava per FYAHBWOY en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Juan Lovaina va donar a FYAHBWOY un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Orats Legazpia es va comportar com un juvenil al minut 4 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Georgi Mihaylov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Lovaina va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Artemio Garabalde va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FYAHBWOY se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Paco Manso gairebé va marcar per a FYAHBWOY des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Silvio Bueno, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leonardo Gordo de FYAHBWOY va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

pasaroniegos

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de pasaroniegos va ser finalitzada des de l'esquerra per Rafa Monserrat al minut 14. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de pasaroniegos, l'equip va recuperar la pilota al minut 9 i va contraatacar. En Rafa Monserrat va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.