Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Mori Balompié (1414522) - Fútbol Club Raulista (797745) » 572862112: T50/J7/X

Liga 572862112 Información oficial sobre el partido 572862112 en Hattrick

23.07.2016 14:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / X.57 (96140)

Real Mori Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Mori Balompié' en el partido 3 - 0 Fútbol Club Raulista Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club Raulista' en el partido
Sergio Cincunegui (19') 1 - 0
Oindi Zumeheta (30') 2 - 0
Adrián Arellano (69') 3 - 0
Real Mori Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Mori Balompié' en el partido 3 - 0 Fútbol Club Raulista Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club Raulista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Mori Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Mori Balompié' en el partido 3 - 1 Fútbol Club Raulista Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club Raulista' en el partido
Tiene un resultado normal 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Mori Balompié

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Passats 19 minuts, Sergio Cincunegui, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Balompié es posava per davant!
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Oindi Zumeheta va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Balompié va augmentar la diferència quan Adrián Arellano no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Pedro Bonis, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 235 Minuto 84 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Oindi Zumeheta gairebé marca per a Balompié al minut 84 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Sergio Cincunegui de Balompié va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Manel Romero González s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alejandro Pinedo Acevedo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Vicent Centelles.
  • 095 Minuto 37 (Lesión): El jugador de Balompié Salvador Valdaliso va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Adrián Arellano va entrar en el seu lloc.

Fútbol Club Raulista

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Raulista que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sergi Farinós, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Artze Mardaratz.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Enric Montanya de Raulista amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raül Franch de Raulista va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 53 (Lesión leve): Raül Franch de Raulista va abandonar el terreny de joc després de 53 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Sandro Galian va entrar en el seu lloc.