Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaramillo United (1332518) - genios de los rayos (486738) » 572854825: T50/J5/IX

Liga 572854825 Información oficial sobre el partido 572854825 en Hattrick

09.07.2016 15:45:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / IX.1975 (177470)

Zaramillo United Alineación oficial del equipo 'Zaramillo United' en el partido 2 - 1 genios de los rayos Alineación oficial del equipo 'genios de los rayos' en el partido
Karlo Mundubeltz (36') 1 - 0
1 - 1 Tomás Rochafrida (50')
Ernesto Albaladejo (68') 2 - 1
Zaramillo United Alineación oficial del equipo 'Zaramillo United' en el partido 2 - 1 genios de los rayos Alineación oficial del equipo 'genios de los rayos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zaramillo United Alineación oficial del equipo 'Zaramillo United' en el partido 4 - 0 genios de los rayos Alineación oficial del equipo 'genios de los rayos' en el partido
Tiene mala suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaramillo United

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Zaramillo, atacant per l'esquerra al minut 36, va aprofitar el magnífic llançament de Karlo Mundubeltz per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 109 Minuto 50 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): David Laso es va complicar la vida al minut 50 intentant esquivar Tomás Rochafrida en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del genios, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ernesto Albaladejo de Zaramillo aconseguir un gol al minut 68 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Zaramillo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Bahsis El-Alami va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Agustí Gispert es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Zaramillo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 57 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Abel Torner ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Mohamed Berenguel del Zaramillo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ernesto Albaladejo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Zaramillo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Agustí Gispert, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abel Torner de Zaramillo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Després de 17 minuts jugats, Pascal Michel Gobert es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir David Laso.
  • 094 Minuto 25 (Tirita (médico)): Ernesto Albaladejo va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

genios de los rayos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): genios van sortir al contraatac al minut 33, però Mateo Remacha va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomás Rochafrida.