Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BaLac (437722) - Alea hattrick est (1372915) » 572851337: T50/J14/IX

Liga 572851337 Información oficial sobre el partido 572851337 en Hattrick

10.09.2016 15:45:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 14 / IX.1912 (177407)

BaLac Alineación oficial del equipo 'BaLac' en el partido 1 - 1 Alea hattrick est Alineación oficial del equipo 'Alea hattrick est' en el partido
Álvaro Girón (46') 1 - 0
1 - 1 Sixto Fandiño (77')
BaLac Alineación oficial del equipo 'BaLac' en el partido 1 - 1 Alea hattrick est Alineación oficial del equipo 'Alea hattrick est' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
BaLac Alineación oficial del equipo 'BaLac' en el partido 1 - 6 Alea hattrick est Alineación oficial del equipo 'Alea hattrick est' en el partido
Tiene un resultado normal 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BaLac

Goles Goles

  • 119 Minuto 46 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip BaLac va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Álvaro Girón va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): BaLac va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bernat Coll en un 1 contra 1 amb el porter Afonso Abrantes, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): BaLac va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Òscar Terrasa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Afonso Abrantes.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Ovidiu Chesnoiu del BaLac ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcos Gallardo de BaLac la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Claudio Villabona de BaLac es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Ovidiu Chesnoiu tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Alea hattrick est

Goles Goles

  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): hattrick van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 77, quan Sixto Fandiño va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de hattrick va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Fuencirio, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de hattrick la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Sixto Fandiño va encarar al porter al 69, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): hattrick va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ignacio Guzmán va desviar el xut final de David Tebas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35, Carlos Gabaldón de hattrick es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Després de 78 minuts jugats, Diego Fuencirio es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Óscar Agud.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 4 (Evento clima: sol, OK técnico): Sixto Fandiño semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.