Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCIngenieros (1364857) - Osos Panda (438221) » 572850456: T50/J4/IX

Liga 572850456 Información oficial sobre el partido 572850456 en Hattrick

02.07.2016 15:45:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / IX.1897 (177392)

FCIngenieros Alineación oficial del equipo 'FCIngenieros' en el partido 2 - 0 Osos Panda Alineación oficial del equipo 'Osos Panda' en el partido
Santiago Vierna (3') 1 - 0
Ricardo Sorzano (84') 2 - 0
FCIngenieros Alineación oficial del equipo 'FCIngenieros' en el partido 2 - 0 Osos Panda Alineación oficial del equipo 'Osos Panda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FCIngenieros Alineación oficial del equipo 'FCIngenieros' en el partido 2 - 1 Osos Panda Alineación oficial del equipo 'Osos Panda' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCIngenieros

Goles Goles

  • 120 Minuto 3 (Gol de falta): Una falta al minut 3 va provocar un lliure directe. Santiago Vierna el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de FCIngenieros a 2 - 0. Ricardo Sorzano va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 16 (Ocasión de falta): Al minut 16, Santiago Vierna gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Guillermo Hespital es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lachezar Petkov al minut 53 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Remi Clariana va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El FCIngenieros ho intentava per la dreta per mitjà de Valiente Velasco, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Remi Clariana de FCIngenieros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ricardo Sorzano de FCIngenieros es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Santiago Vierna va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Osos Panda

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en 陈 (Chen) 综明 (Zongming) va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Panda van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 34, però Gervasi Corrons va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Panda van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en 陈 (Chen) 综明 (Zongming), es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Alfonso Gadéas quasi aconsegueix empatar per Panda al minut 71, però Abraham Tejedor va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Fernández-Espartero de Panda es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima