Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

torremolino city (313792) - Metal Theater F.C. (435032) » 572838209: T50/J9/IX

Liga 572838209 Información oficial sobre el partido 572838209 en Hattrick

06.08.2016 15:45:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / IX.1678 (177173)

torremolino city Alineación oficial del equipo 'torremolino city' en el partido 5 - 0 Metal Theater F.C. Alineación oficial del equipo 'Metal Theater F.C.' en el partido
Atanas Popov (6') 1 - 0
Sergio Ojeda (18') 2 - 0
Helmut Ziemba (23') 3 - 0
Raúl Pacheco (26') 4 - 0
Íñigo Hielz (31') 5 - 0
torremolino city Alineación oficial del equipo 'torremolino city' en el partido 5 - 0 Metal Theater F.C. Alineación oficial del equipo 'Metal Theater F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
torremolino city Alineación oficial del equipo 'torremolino city' en el partido 1 - 1 Metal Theater F.C. Alineación oficial del equipo 'Metal Theater F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,1 % 17,4 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

torremolino city

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Atanas Popov, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de torremolino pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sergio Ojeda va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Helmut Ziemba va incrementar l'avantatge de torremolino amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el torremolino va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Raúl Pacheco aconseguint el 4 - 0.
  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): En Víctor Echande va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Íñigo Hielz la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del torremolino van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Robert Agustí, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): Telmo Corgomo no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Diego Marmolejo.

Metal Theater F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ovidio Cabreira va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 76, quan un error defensiu va deixar Enrique Luna completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Aleix Delas de Theater va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Luna de Theater va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 75 (Lesión grave): Marcel·lí Quadrat, de Theater, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Faustino Egiraun el va substituir.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Jesús Sánchez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Tolosa Carrión.