Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

liebre (1370917) - LOGIC TEAM (1366084) » 572830576: T50/J5/IX

Liga 572830576 Información oficial sobre el partido 572830576 en Hattrick

09.07.2016 15:45:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / IX.1542 (177037)

liebre Alineación oficial del equipo 'liebre' en el partido 5 - 1 LOGIC TEAM Alineación oficial del equipo 'LOGIC TEAM' en el partido
Robert Carpen (11') 1 - 0
Gabriel Nieto-Gobea (27') 2 - 0
Robert Carpen (70') 3 - 0
3 - 1 Alfredo Miura (83')
Robert Carpen (85') 4 - 1
Domingo Herreros (88') 5 - 1
liebre Alineación oficial del equipo 'liebre' en el partido 5 - 1 LOGIC TEAM Alineación oficial del equipo 'LOGIC TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
liebre Alineación oficial del equipo 'liebre' en el partido 6 - 0 LOGIC TEAM Alineación oficial del equipo 'LOGIC TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

liebre

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Robert Carpen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del liebre se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 11.
  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gabriel Nieto-Gobea va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 27.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de liebre va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Robert Carpen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de liebre pel centre va donar un gran resultat: el gol de Robert Carpen va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Domingo Herreros, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alfonso Valcarcel de liebre va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Manolo Orio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Batista Escuredo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Lander Hiriberri, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francisco Trujillo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Nafarroa Orbaneja se sentia fresc com una rosa.

LOGIC TEAM

Goles Goles

  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els jugadors de LOGIC no defallien en cap moment. Producte d'això, en Alfredo Miura va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): El LOGIC va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 18, però en Paúl Villa va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a LOGIC va estar a punt d'arribar en un córner. En Ifixenio Sampedro va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rodrigo Marcos de LOGIC es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Ifixenio Sampedro de LOGIC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Rodrigo Marcos ocupà el lloc d'en José María Ardiz al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de LOGIC quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. potente): Paúl Villa estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.