Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mOjAcAr F:C (1334781) - Milano Optométrico (1585969) » 572826264: T50/J5/IX

Liga 572826264 Información oficial sobre el partido 572826264 en Hattrick

09.07.2016 15:45:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / IX.1465 (176960)

mOjAcAr F:C Alineación oficial del equipo 'mOjAcAr F:C' en el partido 2 - 2 Milano Optométrico Alineación oficial del equipo 'Milano Optométrico' en el partido
0 - 1 Clodoveo Surrey (27')
Alberto Oro (50') 1 - 1
1 - 2 Clodoveo Surrey (70')
Samuel Narváez (73') 2 - 2
mOjAcAr F:C Alineación oficial del equipo 'mOjAcAr F:C' en el partido 2 - 2 Milano Optométrico Alineación oficial del equipo 'Milano Optométrico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
mOjAcAr F:C Alineación oficial del equipo 'mOjAcAr F:C' en el partido 5 - 1 Milano Optométrico Alineación oficial del equipo 'Milano Optométrico' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mOjAcAr F:C

Goles Goles

  • 111 Minuto 50 (Gol por el centro): Alberto Oro s'emportà una gran ovació del públic local al minut 50, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els jugadors del mOjAcAr amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 73, deixant Samuel Narváez en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Joan Vicenç Obiol va estar a punt d'empatar per a mOjAcAr quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Mahmoud Zaylachi va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 215 Minuto 49 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Reynaldo Garzo quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Primo Costales va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de mOjAcAr se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mouslim Jendoube de mOjAcAr amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Reynaldo Garzo tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Milano Optométrico

Goles Goles

  • 174 Minuto 27 (Gol de penalti): Quan passaven 27 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Optométrico. En Clodoveo Surrey va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 174 Minuto 70 (Gol de penalti): Clodoveo Surrey va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 70 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Cástor Moliner no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Antonio Ferragut estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, el Optométrico va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Cristóbal Carretón s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Zebulón Revulgo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Xesco Colomeda de Optométrico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Clodoveo Surrey de Optométrico es va guanyar la targeta groga merescudament.