Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U D San Jose (491504) - F. C. Gatos Salvajes (440551) » 572817856: T50/J3/IX

Liga 572817856 Información oficial sobre el partido 572817856 en Hattrick

25.06.2016 15:45:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / IX.1315 (176810)

U D San Jose Alineación oficial del equipo 'U D San Jose' en el partido 1 - 2 F. C. Gatos Salvajes Alineación oficial del equipo 'F. C. Gatos Salvajes' en el partido
0 - 1 Valentín Molins (33')
Bieito Taborda (74') 1 - 1
1 - 2 José Vicente Pipó (79')
U D San Jose Alineación oficial del equipo 'U D San Jose' en el partido 1 - 2 F. C. Gatos Salvajes Alineación oficial del equipo 'F. C. Gatos Salvajes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U D San Jose Alineación oficial del equipo 'U D San Jose' en el partido 2 - 1 F. C. Gatos Salvajes Alineación oficial del equipo 'F. C. Gatos Salvajes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U D San Jose

Goles Goles

  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bieito Taborda, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Jose va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lyudmil Nedyalkov va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Francisco España.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Paco Romero Olmedo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ignacio Casaldaguilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Francisco España va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): Després de 21 minuts jugats, Jordi Joan Riudavets es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Adrián Barral.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Ignacio Casaldaguilla de Jose va abandonar el terreny de joc després de 72 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Walter Medero va entrar en el seu lloc.

F. C. Gatos Salvajes

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Salvajes va ser finalitzada des de l'esquerra per Valentín Molins al minut 33. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en José Vicente Pipó va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Raúl Marche va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 22, i va passar la pilota a Valentín Molins, però aquest no va encertar a marcar.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Raúl Marche, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 26 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Enrique Guzmán del Val ocupà el lloc d'en Jesús Martínez al 77 minuts, dos minuts després que el jugador de Salvajes quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.