Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F. C. Gatos Salvajes (440551) - Bitem United FC (1590480) » 572817849: T50/J1/IX

Liga 572817849 Información oficial sobre el partido 572817849 en Hattrick

11.06.2016 15:45:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / IX.1315 (176810)

F. C. Gatos Salvajes Alineación oficial del equipo 'F. C. Gatos Salvajes' en el partido 0 - 0 Bitem United FC Alineación oficial del equipo 'Bitem United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F. C. Gatos Salvajes Alineación oficial del equipo 'F. C. Gatos Salvajes' en el partido 2 - 0 Bitem United FC Alineación oficial del equipo 'Bitem United FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Gatos Salvajes

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Salvajes a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Valentín Molins va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 216 Minuto 72 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Raúl Marche va ser clau en la jugada d'atac de Salvajes al minut 72, quan ell mateix va fer una passada brutal a Valentín Molins, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Serafín Ribes va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Bogdan Iancu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Manuel Petra s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Pedro Moya es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Bitem United FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 19 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fouad Touhami, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juan Pedro Moya va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Solana de United va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Passats 23 minuts de joc, en Adrián Querol de United va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.