Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pontevedra HT (1591553) - C.F VILLAREAL SAD (310896) » 572815449: T50/J3/IX

Liga 572815449 Información oficial sobre el partido 572815449 en Hattrick

25.06.2016 15:45:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / IX.1272 (176767)

Pontevedra HT Alineación oficial del equipo 'Pontevedra HT' en el partido 2 - 2 C.F VILLAREAL SAD Alineación oficial del equipo 'C.F VILLAREAL SAD' en el partido
0 - 1 Edgardo Rincón (4')
0 - 2 Víctor Martí (7')
Chema Desmont (13') 1 - 2
Xavier Potrony (58') 2 - 2
Pontevedra HT Alineación oficial del equipo 'Pontevedra HT' en el partido 2 - 2 C.F VILLAREAL SAD Alineación oficial del equipo 'C.F VILLAREAL SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Pontevedra HT Alineación oficial del equipo 'Pontevedra HT' en el partido 6 - 1 C.F VILLAREAL SAD Alineación oficial del equipo 'C.F VILLAREAL SAD' en el partido
Es un cenizo 5.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pontevedra HT

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pontevedra van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Chema Desmont va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Pontevedra s'esgargamellaven dempeus per esperonar Xavier Potrony que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 58 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Pedro Sánchez Llorente quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Chema Dolorde es va comportar com un juvenil al minut 70 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Pontevedra va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 88 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Chema Desmont ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Pontevedra va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Blas Orio va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fathi Salwan.

C.F VILLAREAL SAD

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Edgardo Rincón va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Víctor Martí, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rafael Navarrete al minut 4, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Navarrete de VILLAREAL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.