Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

renault premium (1339097) - Madricelona (1436840) » 572801122: T50/J5/IX

Liga 572801122 Información oficial sobre el partido 572801122 en Hattrick

09.07.2016 15:40:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / IX.1016 (61287)

renault premium Alineación oficial del equipo 'renault premium' en el partido 2 - 2 Madricelona Alineación oficial del equipo 'Madricelona' en el partido
Unknown Player (16') 1 - 0
Unknown Player (32') 2 - 0
2 - 1 Unknown Player (41')
2 - 2 Unknown Player (83')
renault premium Alineación oficial del equipo 'renault premium' en el partido 2 - 2 Madricelona Alineación oficial del equipo 'Madricelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
renault premium Alineación oficial del equipo 'renault premium' en el partido 4 - 1 Madricelona Alineación oficial del equipo 'Madricelona' en el partido
Tiene mala suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

renault premium

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 16 gràcies a la jugada de Ignacio López de Haro, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Spike Gray de renault va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): renault va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Uxío Ruiz de Sajamondi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rafael Pereda.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rafael Pereda al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bernardo Mato va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 77 quan Ignacio López de Haro de renault gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85, Bernardo Mato arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Caritat de renault la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Spike Gray s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Uxío Ruiz de Sajamondi de renault va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): Víctor Caritat va sortir coix del terreny de joc, substituït per Matteo Striano. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Madricelona

Goles Goles

  • 150 Minuto 41 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Madricelona sembla que dona bons resultats perquè al minut 41, Manuel Gand va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.
  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Alfredo Oriol Durán per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ignacio Sáenz Río va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 39 de joc.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Madricelona van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Guillermo Rivas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Phillipp Semper que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Alfredo Oriol Durán de Madricelona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Gand de Madricelona es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): Madricelona va fer una substitució al minut 14. Reece Carrol va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Carlos Portugal.
  • 095 Minuto 20 (Lesión): Iván Arauzo no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Alfredo Oriol Durán.
  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Després de 35 minuts, Madricelona va veure com el seu jugador Carlos Mansilla havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Dalmacio Vizcarra entraria per ocupar el seu lloc.