Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TOXIRIANAS C.F. (775694) - union deportiva viladecans (486893) » 572799821: T50/J2/IX

Liga 572799821 Información oficial sobre el partido 572799821 en Hattrick

18.06.2016 15:40:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / IX.993 (61264)

TOXIRIANAS C.F. Alineación oficial del equipo 'TOXIRIANAS C.F.' en el partido 2 - 4 union deportiva viladecans Alineación oficial del equipo 'union deportiva viladecans' en el partido
César Rodal (3') 1 - 0
1 - 1 Daniel Fonz (25')
1 - 2 Hèlios Rives (41')
César Rodal (48') 2 - 2
2 - 3 Sebastián Ramos Alonso (61')
2 - 4 Sebastián Ramos Alonso (89')
TOXIRIANAS C.F. Alineación oficial del equipo 'TOXIRIANAS C.F.' en el partido 2 - 4 union deportiva viladecans Alineación oficial del equipo 'union deportiva viladecans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TOXIRIANAS C.F. Alineación oficial del equipo 'TOXIRIANAS C.F.' en el partido 2 - 1 union deportiva viladecans Alineación oficial del equipo 'union deportiva viladecans' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,5 % 22,1 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TOXIRIANAS C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Corria el minut 3, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. TOXIRIANAS s'avançava en el marcador després que en César Rodal xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 114 Minuto 48 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 48. César Rodal, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gonzalo Segura va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 33 de joc.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ibán Buscalque va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 el TOXIRIANAS va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ibán Buscalque no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Celino Rodrigo de TOXIRIANAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iñigo Juanesenea.

union deportiva viladecans

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 25 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Daniel Fonz de viladecans marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Passats 41 minuts de partit, viladecans es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Hèlios Rives es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Beltran Tarragó arribés a peus de Sebastián Ramos Alonso, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a viladecans el 2 - 3.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sebastián Ramos Alonso, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Daniel Fonz, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Daniel Fonz, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. viladecans va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 13 de partit, quan un jugador de viladecans, en Ferran Aretxaga, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 29 (Lesión): José Antonio Torras no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per David Grioles.