Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xendor F.C. (122722) - Orixe Futbol Taldea (1597521) » 572794330: T50/J1/IX

Liga 572794330 Información oficial sobre el partido 572794330 en Hattrick

11.06.2016 15:40:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / IX.895 (61166)

Xendor F.C. Alineación oficial del equipo 'Xendor F.C.' en el partido 4 - 4 Orixe Futbol Taldea Alineación oficial del equipo 'Orixe Futbol Taldea' en el partido
0 - 1 Crispín Aller (5')
0 - 2 莫 (Mo) 博坤 (Bokun) (13')
0 - 3 Crispín Aller (28')
0 - 4 Crispín Aller (30')
Agustín Roca (52') 1 - 4
Manuel Cara (75') 2 - 4
Javier Alcázar (76') 3 - 4
José Barquero Estevan (81') 4 - 4
Xendor F.C. Alineación oficial del equipo 'Xendor F.C.' en el partido 4 - 4 Orixe Futbol Taldea Alineación oficial del equipo 'Orixe Futbol Taldea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Xendor F.C. Alineación oficial del equipo 'Xendor F.C.' en el partido 4 - 1 Orixe Futbol Taldea Alineación oficial del equipo 'Orixe Futbol Taldea' en el partido
Tiene un resultado normal 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xendor F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 4 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Xendor. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Agustín Roca va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Javier Alcázar estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Manuel Cara va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 4 al minut 75.
  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Javier Alcázar de Xendor va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 3 - 4.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Passat el minut 81 de joc, José Barquero Estevan facilitava les coses al Xendor amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Xendor va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Luis Tamayo va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Ramón Osborne de Xendor no va ser gol per ben poc.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Xendor a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Francisco Trujillo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Uriel Fraxanet va estar a punt d'avançar els locals al minut 84 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Sansón Bustamante ocupà el lloc d'en José Parreño al 34 minuts, dos minuts després que el jugador de Xendor quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Orixe Futbol Taldea

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 5 minuts, el tirador de faltes del Futbol va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Crispín Aller, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al 13 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Futbol augmentar el seu avantatge en el marcador, després que 莫 (Mo) 博坤 (Bokun) es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, un xut de Crispín Aller des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): En Kirmen Menditegi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Futbol, un peu providencial d'en Crispín Aller va situar el 0-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Futbol va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fernando Quevedo Solís, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Uriel Fraxanet no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Víctor Masset estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.