Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Powell Peralta F.C (122840) - jhljl,ljkhjkl (1370610) » 572792131: T50/J11/IX

Liga 572792131 Información oficial sobre el partido 572792131 en Hattrick

20.08.2016 15:40:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 11 / IX.855 (61126)

Powell Peralta F.C Alineación oficial del equipo 'Powell Peralta F.C' en el partido 0 - 4 jhljl,ljkhjkl Alineación oficial del equipo 'jhljl,ljkhjkl' en el partido
0 - 1 Adolfo Carroz (47')
0 - 2 Errobi Oñati (69')
0 - 3 Adrià Xiqués (75')
0 - 4 Rayco Garcifuentes (85')
Powell Peralta F.C Alineación oficial del equipo 'Powell Peralta F.C' en el partido 0 - 4 jhljl,ljkhjkl Alineación oficial del equipo 'jhljl,ljkhjkl' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Powell Peralta F.C Alineación oficial del equipo 'Powell Peralta F.C' en el partido 1 - 2 jhljl,ljkhjkl Alineación oficial del equipo 'jhljl,ljkhjkl' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,6 % 54,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Powell Peralta F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al 73, Ginés Fiesco hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Cucufato López Pilares. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eduardo González Párraga de Peralta es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo César Rotulo de Peralta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Patrick Oldfield, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

jhljl,ljkhjkl

Goles Goles

  • 108 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Adrià Xiqués és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Adolfo Carroz perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, un xut de Errobi Oñati des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, jhljl,ljkhjkl va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Adrià Xiqués, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Al minut 85 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Rayco Garcifuentes va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Aridani Campos-Molinas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Toni Castellsegué, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de jhljl,ljkhjkl va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adrià Xiqués va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Adolfo Carroz, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. jhljl,ljkhjkl va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de jhljl,ljkhjkl va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Manuel Fernando Ortiz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 216 Minuto 83 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Gregorio Barbarán va ser clau en la jugada d'atac de jhljl,ljkhjkl al minut 83, quan ell mateix va fer una passada brutal a Adolfo Carroz, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Errobi Oñati no era cap impediment.