Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OSABA BOYS (1458516) - Achilipu apu apu (994952) » 572791704: T50/J3/IX

Liga 572791704 Información oficial sobre el partido 572791704 en Hattrick

25.06.2016 15:40:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / IX.848 (61119)

OSABA BOYS Alineación oficial del equipo 'OSABA BOYS' en el partido 1 - 0 Achilipu apu apu Alineación oficial del equipo 'Achilipu apu apu' en el partido
Felipe Azañón (63') 1 - 0
OSABA BOYS Alineación oficial del equipo 'OSABA BOYS' en el partido 1 - 0 Achilipu apu apu Alineación oficial del equipo 'Achilipu apu apu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OSABA BOYS Alineación oficial del equipo 'OSABA BOYS' en el partido 2 - 0 Achilipu apu apu Alineación oficial del equipo 'Achilipu apu apu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OSABA BOYS

Goles Goles

  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): OSABA, atacant per l'esquerra al minut 63, va aprofitar el magnífic llançament de Felipe Azañón per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): OSABA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pascasio Quintiá en un 1 contra 1 amb el porter Vicente Sillerero, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Silvià Mascarós, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Pascasio Quintiá de OSABA va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Francisco Riera va prendre el seu rol al minut 78.

Achilipu apu apu

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Achilipu va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Pérez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Achilipu va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pedro César Insaurraga va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Pedro César Insaurraga va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però 薛 (Xue) 阳 (Yang) va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jesús Mosquera no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José Luis Troya Medina estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Agustín Tomás Fernández Lorca de Achilipu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.