Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gauerdi (485863) - Sporting de Andorra (487870) » 572788916: T50/J5/IX

Liga 572788916 Información oficial sobre el partido 572788916 en Hattrick

09.07.2016 15:40:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / IX.798 (61069)

gauerdi Alineación oficial del equipo 'gauerdi' en el partido 2 - 3 Sporting de Andorra Alineación oficial del equipo 'Sporting de Andorra' en el partido
0 - 1 Unknown Player (3')
Unknown Player (13') 1 - 1
1 - 2 Unknown Player (32')
Unknown Player (42') 2 - 2
2 - 3 Unknown Player (43')
gauerdi Alineación oficial del equipo 'gauerdi' en el partido 2 - 3 Sporting de Andorra Alineación oficial del equipo 'Sporting de Andorra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
gauerdi Alineación oficial del equipo 'gauerdi' en el partido 5 - 0 Sporting de Andorra Alineación oficial del equipo 'Sporting de Andorra' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gauerdi

Goles Goles

  • 112 Minuto 13 (Gol por la izquierda): gauerdi equilibrava la balança al minut 13. En Raül Vendrell, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Guillermo Echave va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Després de 5 minuts, Raül Vendrell va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raül Vendrell va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Fabián Llerena va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Raül Vendrell quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 el gauerdi va posar setge sobre la defensa central visitant però en Guillermo Echave no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Sergio Cagiga de gauerdi va intentar batre la porteria rival al minut 64 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Raül Vendrell de gauerdi va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 65, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raül Vendrell de gauerdi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Briruch Waaziz de gauerdi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sporting de Andorra

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ricardo Esquiel que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Sporting.
  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Félix Díaz-Perona sempre és una garantia. Al minut 32, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company David Sullà marcar el 1 - 2 per al Sporting.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Passats 43 minuts de partit, Sporting es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Chuse Lois Benítez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Felipe Güarnizo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Domiku Guarretxena estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Félix Díaz-Perona quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ferrán Celis, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tadeu Cadavos de Sporting es va emportar una amonestació al minut 6 per provocar un rival.