Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AFCD.TENERIFE (123392) - Mamíferos Peludos (1336065) » 572783363: T50/J4/IX

Liga 572783363 Información oficial sobre el partido 572783363 en Hattrick

02.07.2016 15:40:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / IX.699 (60970)

AFCD.TENERIFE Alineación oficial del equipo 'AFCD.TENERIFE' en el partido 1 - 2 Mamíferos Peludos Alineación oficial del equipo 'Mamíferos Peludos' en el partido
0 - 1 Unknown Player (19')
0 - 2 Unknown Player (64')
Unknown Player (75') 1 - 2
AFCD.TENERIFE Alineación oficial del equipo 'AFCD.TENERIFE' en el partido 1 - 2 Mamíferos Peludos Alineación oficial del equipo 'Mamíferos Peludos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AFCD.TENERIFE Alineación oficial del equipo 'AFCD.TENERIFE' en el partido 4 - 1 Mamíferos Peludos Alineación oficial del equipo 'Mamíferos Peludos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AFCD.TENERIFE

Goles Goles

  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de AFCD.TENERIFE. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Àngel Caudet xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): AFCD.TENERIFE va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Baraquiel Gorena ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Baraquiel Gorena va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Odol Garriador va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): AFCD.TENERIFE enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El AFCD.TENERIFE va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Raúl Fontanet la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Àngel Caudet de AFCD.TENERIFE va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): AFCD.TENERIFE va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Alberto Piñeiro va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Era el minut 67 quan després d'una dura entrada, el jugador Felipe Castellanos de AFCD.TENERIFE s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Mamíferos Peludos

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pau Bladé, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 64, Mamíferos va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Raúl Yanguas Benito.