Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Titutirutitu (434085) - UPM Tocaditos (988824) » 572781109: T50/J14/IX

Liga 572781109 Información oficial sobre el partido 572781109 en Hattrick

10.09.2016 15:40:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 14 / IX.658 (60929)

Titutirutitu Alineación oficial del equipo 'Titutirutitu' en el partido 1 - 1 UPM Tocaditos Alineación oficial del equipo 'UPM Tocaditos' en el partido
0 - 1 Rubén Mazo López (44')
Casimir Bruix (79') 1 - 1
Titutirutitu Alineación oficial del equipo 'Titutirutitu' en el partido 1 - 1 UPM Tocaditos Alineación oficial del equipo 'UPM Tocaditos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Titutirutitu Alineación oficial del equipo 'Titutirutitu' en el partido 2 - 1 UPM Tocaditos Alineación oficial del equipo 'UPM Tocaditos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Titutirutitu

Goles Goles

  • 114 Minuto 79 (Gol de penalti): Al minut 79, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Casimir Bruix no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Titutirutitu va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alfonso Simón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Monzón va estar a punt d'acabar en gol al minut 80, però el porter visitant Aton Elbetea va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Higer Zulaiba de Titutirutitu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Monzón de Titutirutitu es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Pacheco de Titutirutitu es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Titutirutitu es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Higer Zulaiba no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Guillermo Pacheco al camp.
  • 095 Minuto 69 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Roberto Páramo Ortiz va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Enric Fontanella.

UPM Tocaditos

Goles Goles

  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Rubén Mazo López que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Tocaditos.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Servando Brualla quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Josep Maria Muxach va estar a punt de posar per davant a Tocaditos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Eloy Núñez de Aza va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Rubèn Florensà quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eloy Núñez de Aza, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Maria Altadill.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ernesto Falas de Tocaditos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.