Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

caravaca city thunder (1597855) - El pocatlètic (774288) » 572776645: T50/J4/IX

Liga 572776645 Información oficial sobre el partido 572776645 en Hattrick

02.07.2016 15:40:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / IX.579 (60850)

caravaca city thunder Alineación oficial del equipo 'caravaca city thunder' en el partido 2 - 3 El pocatlètic Alineación oficial del equipo 'El pocatlètic' en el partido
Unknown Player (50') 1 - 0
1 - 1 Unknown Player (59')
1 - 2 Unknown Player (65')
1 - 3 Unknown Player (82')
Unknown Player (83') 2 - 3
caravaca city thunder Alineación oficial del equipo 'caravaca city thunder' en el partido 2 - 3 El pocatlètic Alineación oficial del equipo 'El pocatlètic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
caravaca city thunder Alineación oficial del equipo 'caravaca city thunder' en el partido 2 - 1 El pocatlètic Alineación oficial del equipo 'El pocatlètic' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,9 % 12,8 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

caravaca city thunder

Goles Goles

  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 50 gràcies a la jugada de Jordi Puiggardeu, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 104 Minuto 83 (Gol de penalti): Al minut 83, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Guillem Viella va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): caravaca va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Abdennafi Quabaj ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Jordi Puiggardeu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de caravaca, l'equip va recuperar la pilota al minut 57 i va contraatacar. En Guillem Viella va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

El pocatlètic

Goles Goles

  • 164 Minuto 59 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Ekhiotz Jandetegi va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 65, quan Diego Losada va posar els visitants pocatlètic per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 106 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 82 minuts, Argider Romero va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 40, quan en Diego Erdoñana va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Leonci Bellveser quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Argider Romero. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antoni Servent de pocatlètic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.