Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bichos F.C. (433802) - Avilés (1578273) » 572771453: T50/J8/IX

Liga 572771453 Información oficial sobre el partido 572771453 en Hattrick

30.07.2016 15:40:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 8 / IX.486 (60757)

Bichos F.C. Alineación oficial del equipo 'Bichos F.C.' en el partido 1 - 0 Avilés Alineación oficial del equipo 'Avilés' en el partido
Iván Matute (2') 1 - 0
Bichos F.C. Alineación oficial del equipo 'Bichos F.C.' en el partido 1 - 0 Avilés Alineación oficial del equipo 'Avilés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bichos F.C. Alineación oficial del equipo 'Bichos F.C.' en el partido 1 - 1 Avilés Alineación oficial del equipo 'Avilés' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 31,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bichos F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Bichos contenien la respiració mentre en Iván Matute s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bichos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ángel Andrés Gabiño va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Bichos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 83, però Lolo Cotapos va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dorkaitz Aregu de Bichos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leonardo Ayelo de Bichos es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mel Zigüenza de Bichos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Mel Zigüenza va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Avilés

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Avilés a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marcos Fernández Solar va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Avilés creava perill des de la dreta al minut 64, però en Leonardo Ilzauspea, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Djelloul Belkhiri desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Avilés va estar a punt d'empatar al 82 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Gerard Marcer que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 15 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Víctor Bardolet, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Iván Oriol Diaz ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.