Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amorcillados C. F. (1434638) - ezija balompie (1582888) » 572759375: T50/J12/IX

Liga 572759375 Información oficial sobre el partido 572759375 en Hattrick

27.08.2016 15:40:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 12 / IX.270 (60541)

Amorcillados C. F. Alineación oficial del equipo 'Amorcillados C. F.' en el partido 1 - 4 ezija balompie Alineación oficial del equipo 'ezija balompie' en el partido
Acoidan Antolínez (40') 1 - 0
1 - 1 Viktoriano Arrizibita (44')
1 - 2 David Ferrán López (61')
1 - 3 Zeledon Madariaga (71')
1 - 4 Luis Francisco Hurtado (72')
Amorcillados C. F. Alineación oficial del equipo 'Amorcillados C. F.' en el partido 1 - 4 ezija balompie Alineación oficial del equipo 'ezija balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Amorcillados C. F. Alineación oficial del equipo 'Amorcillados C. F.' en el partido 0 - 7 ezija balompie Alineación oficial del equipo 'ezija balompie' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amorcillados C. F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 40 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Acoidan Antolínez. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paolo Levorato de Amorcillados es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Mingorance de Amorcillados amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaime Escobar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Eulogi Farré va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Amorcillados es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Miguel Juan Villagarcía, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

ezija balompie

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Als 44 minuts de partit, Viktoriano Arrizibita de balompie va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): El jugador de balompie David Ferrán López va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 61 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Zeledon Madariaga de balompie va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Luis Francisco Hurtado de balompie l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 72 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): José María Eugui va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marcelo Gómez de Mercado, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Eulogi Farré va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Es duien 55 minuts de partit jugats quan Sergio Huelgues va estar a punt de posar per davant a balompie amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marcelo Gómez de Mercado va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José María Eugui de balompie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 57 (Lesión): balompie es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Viktoriano Arrizibita no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Luis Francisco Hurtado al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mariano Ubera no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.