Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

casa leon (434086) - MastersOfDisaster (1366424) » 572758673: T50/J5/IX

Liga 572758673 Información oficial sobre el partido 572758673 en Hattrick

09.07.2016 15:40:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / IX.258 (60529)

casa leon Alineación oficial del equipo 'casa leon' en el partido 3 - 3 MastersOfDisaster Alineación oficial del equipo 'MastersOfDisaster' en el partido
0 - 1 Unknown Player (8')
0 - 2 Unknown Player (33')
Unknown Player (34') 1 - 2
Unknown Player (37') 2 - 2
Unknown Player (50') 3 - 2
3 - 3 Unknown Player (51')
casa leon Alineación oficial del equipo 'casa leon' en el partido 3 - 3 MastersOfDisaster Alineación oficial del equipo 'MastersOfDisaster' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
casa leon Alineación oficial del equipo 'casa leon' en el partido 2 - 2 MastersOfDisaster Alineación oficial del equipo 'MastersOfDisaster' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,2 % 33,7 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

casa leon

Goles Goles

  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 34, en Manuel Salerno del casa va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Eduardo Pérez que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 2.
  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Joan Pol Mercader s'emportà una gran ovació del públic local al minut 37, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): casa s'avançava al marcador al minut 50, després d'un rebot que va caçar en Fernando Fernández Castrillón per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Pedro Sáenz Rodríguez quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pedro Sáenz Rodríguez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Manuel Salerno de casa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Sáenz Rodríguez de casa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Després de 18 minuts jugats, Serafín Miñarro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Yani Nedelchev.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Manuel Salerno va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

MastersOfDisaster

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alberto Navarro quedar desmarcat i marcar per a MastersOfDisaster al minut 8. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Ibai Nafría va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 108 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 51, en Gianvito Aresta la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Anxo Cuence que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): MastersOfDisaster va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Francisco Iturriza va quedar-se sol davant el porter Salvador Saletas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): MastersOfDisaster va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Salvador Saletas va desviar el xut final de Anxo Cuence després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Custodio Arcai.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Alberto Navarro no li va importar gens ni mica.