Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leslipo.F.C. (1419780) - the swiss' boys (1593927) » 572744558: T50/J4/IX

Liga 572744558 Información oficial sobre el partido 572744558 en Hattrick

02.07.2016 15:40:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / IX.6 (60277)

Leslipo.F.C. Alineación oficial del equipo 'Leslipo.F.C.' en el partido 2 - 0 the swiss' boys Alineación oficial del equipo 'the swiss' boys' en el partido
Unknown Player (61') 1 - 0
Unknown Player (85') 2 - 0
Leslipo.F.C. Alineación oficial del equipo 'Leslipo.F.C.' en el partido 2 - 0 the swiss' boys Alineación oficial del equipo 'the swiss' boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Leslipo.F.C. Alineación oficial del equipo 'Leslipo.F.C.' en el partido 6 - 0 the swiss' boys Alineación oficial del equipo 'the swiss' boys' en el partido
Es un cenizo 5.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leslipo.F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Corria el minut 61 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Artemi Tous, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Tobias Ivan va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 85 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Leslipo.F.C. va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eita Legarra va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter 阮 (Ruan) 廷盛 (Tingsheng).
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Leslipo.F.C. per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Sergio Pérez Bueno va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Leslipo.F.C. va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Joel Arfelis en un 1 contra 1 amb el porter 阮 (Ruan) 廷盛 (Tingsheng), que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Sergio Pérez Bueno gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però 阮 (Ruan) 廷盛 (Tingsheng) va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rubén Colina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

the swiss' boys

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Beñat Zezeaga no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marlon Kelly estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Viti Rovere ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de swiss va anar a parar a la dreta de l'atac on en David Marín, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Arizmendi López.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Al minut 17 de partit, el jugador Julián Rodríguez Barba de swiss es va lesionar lleugerament però va poder continuar.