Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Love Team (440750) - didac club (1437253) » 572734946: T50/J9/VIII

Liga 572734946 Información oficial sobre el partido 572734946 en Hattrick

06.08.2016 15:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / VIII.1882 (179425)

Love Team Alineación oficial del equipo 'Love Team' en el partido 3 - 2 didac club Alineación oficial del equipo 'didac club' en el partido
0 - 1 Óscar Polo Galván (4')
0 - 2 Rafael Sauerma (10')
Pedro Luchoro (60') 1 - 2
Àlvar Fresquet (64') 2 - 2
Pedro Luchoro (76') 3 - 2
Love Team Alineación oficial del equipo 'Love Team' en el partido 3 - 2 didac club Alineación oficial del equipo 'didac club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Love Team Alineación oficial del equipo 'Love Team' en el partido 3 - 0 didac club Alineación oficial del equipo 'didac club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Love Team

Goles Goles

  • 102 Minuto 60 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 60 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Pedro Luchoro, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Love a l'empat.
  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Passat el minut 64 de joc, Àlvar Fresquet facilitava les coses al Love amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Love va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 76 Pedro Luchoro va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Francisco Guzmán Hornos va disposar d'una bona oportunitat al minut 18, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Love va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Agustín Arce va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Mohammed Rabhan va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Love va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jaume Vilata va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Enrique Agustín Fonfría de Love va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Francisco Guzmán Hornos després que el jugador de Love li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 27 de partit, quan un jugador de Love, en Pedro Luchoro, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): Ovidiu Răduinea de Love va abandonar el terreny de joc després de 52 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Serapio de Quiñones va entrar en el seu lloc.

didac club

Goles Goles

  • 170 Minuto 4 (Gol de falta): Al minut 4 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Óscar Polo Galván va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip didac va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Rafael Sauerma va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.