Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Easy Team United (439715) - Distrito X Team (1437788) » 572728262: T50/J4/VIII

Liga 572728262 Información oficial sobre el partido 572728262 en Hattrick

02.07.2016 15:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / VIII.1763 (179306)

Easy Team United Alineación oficial del equipo 'Easy Team United' en el partido 2 - 1 Distrito X Team Alineación oficial del equipo 'Distrito X Team' en el partido
0 - 1 Fernando Sierra (22')
Juan de Dios Rebuelta (25') 1 - 1
Juan de Dios Rebuelta (62') 2 - 1
Easy Team United Alineación oficial del equipo 'Easy Team United' en el partido 2 - 1 Distrito X Team Alineación oficial del equipo 'Distrito X Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Easy Team United Alineación oficial del equipo 'Easy Team United' en el partido 6 - 1 Distrito X Team Alineación oficial del equipo 'Distrito X Team' en el partido
Es un cenizo 5.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Easy Team United

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): United va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Farruco Edreira, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Juan de Dios Rebuelta que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juan de Dios Rebuelta, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del United se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Farruco Edreira va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Juan de Dios Rebuelta va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eduardo Candenas va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a United per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Xoel Teixeiro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Oihan Isansolo al minut 63 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Xoel Teixeiro va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Juan de Dios Rebuelta gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Oihan Isansolo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Flavio Asenso de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Luis Rivero Angulo de United va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Distrito X Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Fernando Sierra que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Distrito.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Distrito va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Abel Labrue Oneray va desviar el xut final de Francisco Miguel Vázquez Huertas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Francisco Miguel Vázquez Huertas de Distrito, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 32, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Gerardo Sáenz Oliván quasi aconsegueix empatar per Distrito al minut 78, però Abel Labrue Oneray va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eulogi Etxenagusia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.