Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jimbo Jones FC (311482) - laudri cf (1459642) » 572727042: T50/J7/VIII

Liga 572727042 Información oficial sobre el partido 572727042 en Hattrick

23.07.2016 15:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / VIII.1741 (179284)

Camel Droghy Alineación oficial del equipo 'Camel Droghy' en el partido 4 - 1 laudri cf Alineación oficial del equipo 'laudri cf' en el partido
冯 (Feng) 新辉 (Xinhui) (24') 1 - 0
Bitor de Silos (41') 2 - 0
冯 (Feng) 新辉 (Xinhui) (42') 3 - 0
Jagoba Gaztamintza (50') 4 - 0
4 - 1 León Mora (85')
Camel Droghy Alineación oficial del equipo 'Camel Droghy' en el partido 4 - 1 laudri cf Alineación oficial del equipo 'laudri cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Camel Droghy Alineación oficial del equipo 'Camel Droghy' en el partido 4 - 2 laudri cf Alineación oficial del equipo 'laudri cf' en el partido
Tiene un resultado normal 3.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,2 % 1,8 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camel Droghy

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Droghy prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en 冯 (Feng) 新辉 (Xinhui) va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 108 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 41, en Guillermo Doreste la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Bitor de Silos que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Droghy va aconseguir el 3 - 0 quan 冯 (Feng) 新辉 (Xinhui) va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Bitor de Silos va anar directament als peus de Jagoba Gaztamintza que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Jagoba Gaztamintza, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Guillermo Doreste de Droghy va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bitor de Silos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Al minut 22, Benito Rey de Droghy es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Després de 35 minuts, Droghy va veure com el seu jugador Miguel Ángel Laguna havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Guillermo Doreste entraria per ocupar el seu lloc.
  • 090 Minuto 70 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 70 de partit, quan un jugador de Droghy, en Bitor de Silos, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

laudri cf

Goles Goles

  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 1 quan León Mora va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 85 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Fernando Blanco va fer una jugada per la banda esquerra, però Benito Rey va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): laudri va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Fernando Blanco es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 253 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Tabat Abid quasi redueix la diferència al marcador al minut 43, però una gran estirada d'en Benito Rey va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 254 Minuto 62 (Ocasión de penalti): Al minut 62 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de laudri, però Julià Felip no va aconseguir transformar-lo en gol.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): laudri va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 88, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Tito Osti.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Julià Felip, en lloc de córrer, relliscava.