Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los hombres de Johan (123682) - HOMBRES DE GUTI (1436730) » 572720101: T50/J8/VIII

Liga 572720101 Información oficial sobre el partido 572720101 en Hattrick

30.07.2016 15:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 8 / VIII.1617 (179160)

Los hombres de Johan Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Johan' en el partido 1 - 3 HOMBRES DE GUTI Alineación oficial del equipo 'HOMBRES DE GUTI' en el partido
0 - 1 Óscar Lobo Heras (11')
Raúl Calleja (25') 1 - 1
1 - 2 Juan Diego Marino (29')
1 - 3 Javier Lacalle Cuvillo (64')
Los hombres de Johan Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Johan' en el partido 1 - 3 HOMBRES DE GUTI Alineación oficial del equipo 'HOMBRES DE GUTI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los hombres de Johan Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Johan' en el partido 1 - 2 HOMBRES DE GUTI Alineación oficial del equipo 'HOMBRES DE GUTI' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,3 % 4,4 % 76,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los hombres de Johan

Goles Goles

  • 110 Minuto 25 (Gol de falta): Raúl Calleja va aconseguir l'empat per a H de Johan mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 10 (Ocasión de penalti): H de Johan es va veure beneficiat per la polèmica al minut 10, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Raúl Calleja va relliscar al moment de fer el xut i el porter Lyuben Tzvetkov no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de H de Johan va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gerardo Vilches, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Manuel Duarte de H de Johan va intentar batre la porteria rival al minut 30 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan Manuel Merodio des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Merodio de H de Johan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

HOMBRES DE GUTI

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 11 minuts, el tirador de faltes del HOMBRES va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Óscar Lobo Heras, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Diego Tordesillas va descol·locar totalment la defensa contrària i Juan Diego Marino no va perdonar i va marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al 64 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a HOMBRES augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Javier Lacalle Cuvillo es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Fabià Puigvecino va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Hidacio Cambeo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a HOMBRES al minut 63.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Fabià Puigvecino va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Orlando Tenorio de HOMBRES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xisco Maner es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.