Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PERLA FC (1365442) - Mallorca F.C. (433732) » 572717013: T50/J6/VIII

Liga 572717013 Información oficial sobre el partido 572717013 en Hattrick

16.07.2016 15:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 6 / VIII.1562 (179105)

PERLA FC Alineación oficial del equipo 'PERLA FC' en el partido 0 - 2 Milladoiro Bears Alineación oficial del equipo 'Milladoiro Bears' en el partido
0 - 1 Caitan Castelltelsor (3')
0 - 2 Eneko Igola (70')
PERLA FC Alineación oficial del equipo 'PERLA FC' en el partido 0 - 2 Milladoiro Bears Alineación oficial del equipo 'Milladoiro Bears' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PERLA FC Alineación oficial del equipo 'PERLA FC' en el partido 1 - 3 Milladoiro Bears Alineación oficial del equipo 'Milladoiro Bears' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,9 % 1,8 % 83,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PERLA FC

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Fermin Letomendi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PERLA FC va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fermin Letomendi va sortir per sobre el travesser.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Fèlix Miralles i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a PERLA FC, però el xut de Máximo Milán va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Máximo Milán de PERLA FC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paco Garibay es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Esteban Cantos.

Milladoiro Bears

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan Caitan Castelltelsor va posar els visitants Milladoiro per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Eneko Igola de Milladoiro l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 70 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Caitan Castelltelsor, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 66 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Milladoiro va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Caitan Castelltelsor va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eneko Igola de Milladoiro es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pep Terol de Milladoiro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): El jugador de Milladoiro Abdelmouqtadir Naiimi va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. José Jaúregui va entrar en el seu lloc.