Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reggae Music (801794) - FC Brazilonus (440891) » 572713140: T50/J4/VIII

Liga 572713140 Información oficial sobre el partido 572713140 en Hattrick

02.07.2016 15:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / VIII.1493 (179036)

D'almeria CF Alineación oficial del equipo 'D'almeria CF' en el partido 2 - 1 Castaway C.F. Alineación oficial del equipo 'Castaway C.F.' en el partido
Miguel Ruiz Vadillo (65') 1 - 0
Miguel Ruiz Vadillo (68') 2 - 0
2 - 1 Alberto Balbín (78')
D'almeria CF Alineación oficial del equipo 'D'almeria CF' en el partido 2 - 1 Castaway C.F. Alineación oficial del equipo 'Castaway C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
D'almeria CF Alineación oficial del equipo 'D'almeria CF' en el partido 3 - 1 Castaway C.F. Alineación oficial del equipo 'Castaway C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

D'almeria CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): Miguel Ruiz Vadillo va donar a Dalmeria un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Amb 68 minuts jugats, en Miguel Ruiz Vadillo va augmentar l'avantatge de Dalmeria a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Dalmeria per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Manuel Valles va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Dalmeria per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Miguel Ruiz Vadillo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miguel Ruiz Vadillo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 205 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Dalmeria va estar a punt de marcar quan Bertomeu Canet va fer una passada impressionant a Miguel Ruiz Vadillo, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paco Eceiza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Dalmeria va fer una substitució al minut 38. Noelio Torres Tejada va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ernesto Borràs.

Castaway C.F.

Goles Goles

  • 152 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Alberto Balbín va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Noelio Torres Tejada, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Esteve Espona no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Jorge Valdenebro va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Castaway que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Víctor Robert, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Dámaso Painceiras ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan José Roco de Godoy de Castaway va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.