Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pillines de San Luis (1433391) - The_Alchimists (1436276) » 572710523: T50/J7/VIII

Liga 572710523 Información oficial sobre el partido 572710523 en Hattrick

23.07.2016 15:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / VIII.1446 (178989)

Deportivo Sant Adrian Alineación oficial del equipo 'Deportivo Sant Adrian' en el partido 1 - 1 The_Alchimists Alineación oficial del equipo 'The_Alchimists' en el partido
0 - 1 Rafael del Arroyo Bueno (28')
Marcos Mesa (73') 1 - 1
Deportivo Sant Adrian Alineación oficial del equipo 'Deportivo Sant Adrian' en el partido 1 - 1 The_Alchimists Alineación oficial del equipo 'The_Alchimists' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Deportivo Sant Adrian Alineación oficial del equipo 'Deportivo Sant Adrian' en el partido 5 - 0 The_Alchimists Alineación oficial del equipo 'The_Alchimists' en el partido
Es un cenizo 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Sant Adrian

Goles Goles

  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, Deportivo aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Marcos Mesa va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Emili San Juan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Luis Alberto Silos va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Deportivo.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ricard Albalat! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Marcos Vergara, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Radu Culiţă del Deportivo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Soriano Danus.

The_Alchimists

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): En Rafael Del Arroyo Bueno va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Lluc Sarrà haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a The_Alchimists al minut 29.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Manolo Loscos no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.