Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Asturies FCB (1598217) - Los Rojos de Villafañe (1582209) » 572709121: T50/J7/VIII

Liga 572709121 Información oficial sobre el partido 572709121 en Hattrick

23.07.2016 15:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / VIII.1421 (178964)

Real Asturies FCB Alineación oficial del equipo 'Real Asturies FCB' en el partido 4 - 2 Los Rojos de Villafañe Alineación oficial del equipo 'Los Rojos de Villafañe' en el partido
Gerónimo Marsán (4') 1 - 0
1 - 1 Santiago Cassillas (21')
1 - 2 Marc Puyoles (35')
Germán Ahuir (39') 2 - 2
Velasco Castañy (88') 3 - 2
Jordà Juvinyà (89') 4 - 2
Real Asturies FCB Alineación oficial del equipo 'Real Asturies FCB' en el partido 4 - 2 Los Rojos de Villafañe Alineación oficial del equipo 'Los Rojos de Villafañe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Real Asturies FCB Alineación oficial del equipo 'Real Asturies FCB' en el partido 8 - 2 Los Rojos de Villafañe Alineación oficial del equipo 'Los Rojos de Villafañe' en el partido
Es un cenizo 7.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Asturies FCB

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gerónimo Marsán, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Asturies se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.
  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Asturies una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Germán Ahuir, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 39.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 els aficionats van embogir quan en Velasco Castañy va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Asturies.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Asturies va aconseguir el 4 - 2 quan Jordà Juvinyà va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Agustín Varela va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Abel Cascales va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 31 de partit, quan un jugador de Asturies, en Lucas Viamonte-Navarra, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 84 va fer que Germán Ahuir de Asturies hagués d'abandonar el terreny de joc. Velasco Castañy va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Los Rojos de Villafañe

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Santiago Cassillas, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 21.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marc Puyoles va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Xacinto Tain es va comportar com un juvenil al minut 86 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Marc Puyoles de Villafañe, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 87, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Villafañe va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lucas Viamonte-Navarra va desviar el xut final de Fermín Vierna després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Morante de Villafañe va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Al minut 41 de partit, el jugador Alfonso Morante de Villafañe es va lesionar lleugerament però va poder continuar.