Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At. Qumran (1590337) - lala y lili (1594089) » 572699774: T50/J7/VIII

Liga 572699774 Información oficial sobre el partido 572699774 en Hattrick

23.07.2016 15:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / VIII.1254 (178797)

At. Qumran Alineación oficial del equipo 'At. Qumran' en el partido 2 - 2 lala y lili Alineación oficial del equipo 'lala y lili' en el partido
0 - 1 Iván Loyola (2')
Cornelio Sevilla (26') 1 - 1
1 - 2 Guanarteme Serrano (87')
Pablo Rainer (87') 2 - 2
At. Qumran Alineación oficial del equipo 'At. Qumran' en el partido 2 - 2 lala y lili Alineación oficial del equipo 'lala y lili' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
At. Qumran Alineación oficial del equipo 'At. Qumran' en el partido 4 - 1 lala y lili Alineación oficial del equipo 'lala y lili' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Qumran

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, Qumran aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Cornelio Sevilla va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, Pablo Rainer va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Edgar Grimaldo de Qumran va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 15, però no va estar gaire encertat.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Qumran van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bautista Manzano Pérez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Cristian Torjoc! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Cornelio Sevilla del Qumran ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Qumran a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Chaime Quintans va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

lala y lili

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, lala es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Iván Loyola es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 174 Minuto 87 (Gol de penalti): Quan passaven 87 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del lala. En Guanarteme Serrano va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Adolfo Lourido va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 60 de joc.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): lala va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marcial Torras va desviar el xut final de Bautista Vera després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Darío Saavedra de lala es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Valero Giménez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Després de 34 minuts jugats, Bran Pedregosa es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Diego Cucala.