Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pintxos Returns (1366151) - CD Usera (775757) » 572690528: T50/J7/VIII

Liga 572690528 Información oficial sobre el partido 572690528 en Hattrick

23.07.2016 15:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / VIII.1089 (178632)

Pollos Hermano C. F Alineación oficial del equipo 'Pollos Hermano C. F' en el partido 1 - 2 CD Usera Alineación oficial del equipo 'CD Usera' en el partido
0 - 1 Federico González Guezno (61')
Francisco Sáenz Oliván (63') 1 - 1
1 - 2 Federico González Guezno (73')
Pollos Hermano C. F Alineación oficial del equipo 'Pollos Hermano C. F' en el partido 1 - 2 CD Usera Alineación oficial del equipo 'CD Usera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pollos Hermano C. F Alineación oficial del equipo 'Pollos Hermano C. F' en el partido 2 - 0 CD Usera Alineación oficial del equipo 'CD Usera' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pollos Hermano C. F

Goles Goles

  • 112 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Hermano s'esgargamellaven dempeus per esperonar Francisco Sáenz Oliván que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 63 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 109 Minuto 73 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Luis Quijano es va complicar la vida al minut 73 intentant esquivar Federico González Guezno en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Usera, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Francisco Sáenz Oliván va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Hermano.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Hermano va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Morales va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ismaèl Barangé.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Hermano va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ilisen Zarwali la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

CD Usera

Goles Goles

  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hermano. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Federico González Guezno la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Usera es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jaime Aldehuela no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Federico González Guezno estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Usera va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Federico González Guezno, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): En Pepe Caruso ocupà el lloc d'en Oriol Romero al 25 minuts, dos minuts després que el jugador de Usera quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.