Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

2512 FC (1589582) - pamitucola (489791) » 572676960: T50/J3/VIII

Liga 572676960 Información oficial sobre el partido 572676960 en Hattrick

25.06.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / VIII.847 (54648)

Frente Atletico United Alineación oficial del equipo 'Frente Atletico United' en el partido 3 - 1 FC BeSharky Alineación oficial del equipo 'FC BeSharky' en el partido
Luis Gerardo Navarro Malta (7') 1 - 0
Ricardo Vieyra (64') 2 - 0
Francesc Pàmies (75') 3 - 0
3 - 1 Atxuri Berroxaetxebarria (82')
Frente Atletico United Alineación oficial del equipo 'Frente Atletico United' en el partido 3 - 1 FC BeSharky Alineación oficial del equipo 'FC BeSharky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Frente Atletico United Alineación oficial del equipo 'Frente Atletico United' en el partido 3 - 0 FC BeSharky Alineación oficial del equipo 'FC BeSharky' en el partido
Tiene un resultado normal 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frente Atletico United

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Luis Gerardo Navarro Malta de FAU aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): FAU va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Amando Caleiro, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ricardo Vieyra que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): El gol de falta de Francesc Pàmies sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 75 i ampliar l'avantatge de FAU a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ricardo Vieyra. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Ricardo Vieyra, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Francesc Pàmies va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Luis Gerardo Navarro Malta gairebé va marcar per a FAU des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Fayad Bousaboun, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julen Vaz de FAU va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC BeSharky

Goles Goles

  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Pepe Lebarten va anar directament als peus de Atxuri Berroxaetxebarria que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Pepe Lebarten va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Saül Albesa rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 79 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Manuel Artal amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, David Miranda Tirado de BeSharky va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.