Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Schalke Badalona Team (1578064) - Reil Madrid (1432257) » 572675162: T50/J2/VIII

Liga 572675162 Información oficial sobre el partido 572675162 en Hattrick

18.06.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / VIII.815 (54616)

Schalke Badalona Team Alineación oficial del equipo 'Schalke Badalona Team' en el partido 2 - 1 Atletico Charrúa Alineación oficial del equipo 'Atletico Charrúa' en el partido
Antonio Velasco López (26') 1 - 0
1 - 1 Ziyad Rached (72')
Antonio Velasco López (83') 2 - 1
Schalke Badalona Team Alineación oficial del equipo 'Schalke Badalona Team' en el partido 2 - 1 Atletico Charrúa Alineación oficial del equipo 'Atletico Charrúa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Schalke Badalona Team Alineación oficial del equipo 'Schalke Badalona Team' en el partido 1 - 4 Atletico Charrúa Alineación oficial del equipo 'Atletico Charrúa' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schalke Badalona Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Corria el minut 26, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Badalona s'avançava en el marcador després que en Antonio Velasco López xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 120 Minuto 83 (Gol de falta): Antonio Velasco López va donar a Badalona un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Badalona va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Karl-Ludwig Nowitzki ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Víctor Tobarra no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Abel Edígoraz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Karl-Ludwig Nowitzki gairebé va marcar per a Badalona des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet César Jiménez de Parga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Abel Edígoraz va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Ivan Albalat va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Eduardo Astigarraga de Badalona es va guanyar la targeta groga merescudament.

Atletico Charrúa

Goles Goles

  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 72. L'anotador per Charrúa va ser Ziyad Rached, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Charrúa va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ziyad Rached es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 260 Minuto 35 (Ocasión de falta): El jugador visitant Luis Arbués va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 35 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roger Joancomartí de Charrúa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): En Iván Goyeneche va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.