Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EL EQUIPORRO (439071) - Langostino asesino (1459972) » 572675077: T50/J8/VIII

Liga 572675077 Información oficial sobre el partido 572675077 en Hattrick

30.07.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 8 / VIII.813 (54614)

EL EQUIPORRO Alineación oficial del equipo 'EL EQUIPORRO' en el partido 2 - 2 Aulivets Alineación oficial del equipo 'Aulivets' en el partido
0 - 1 章 (Zhang) 源豪 (Yuanhao) (2')
Belako Iartua (26') 1 - 1
José Jesús Ródez (38') 2 - 1
2 - 2 Joan Llobera (85')
EL EQUIPORRO Alineación oficial del equipo 'EL EQUIPORRO' en el partido 2 - 2 Aulivets Alineación oficial del equipo 'Aulivets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
EL EQUIPORRO Alineación oficial del equipo 'EL EQUIPORRO' en el partido 3 - 5 Aulivets Alineación oficial del equipo 'Aulivets' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,8 % 50,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL EQUIPORRO

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, EQUIPORRO aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Belako Iartua va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Corria el minut 38, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. EQUIPORRO s'avançava en el marcador després que en José Jesús Ródez xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manuel Pérez-Seoane va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Rafael Perepérez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Àngel Vila haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a EQUIPORRO al minut 55.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Benet Navarro va rematar alt.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eduardo Gudar va estar a punt d'avançar els locals al minut 87 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): EQUIPORRO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eduardo Gudar en un 1 contra 1 amb el porter Rafael Perepérez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paco Baillo de EQUIPORRO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Al minut 41 de partit, el jugador Paco Baillo de EQUIPORRO es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ramón José Alarcia va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mauro Pedrosa.

Aulivets

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del EQUIPORRO. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en 章 (Zhang) 源豪 (Yuanhao) la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Aulivets es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 2.
  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Joan Llobera que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En 章 (Zhang) 源豪 (Yuanhao) ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Alfredo Ramírez quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Aulivets va ser a punt de marcar al minut 38, quan el seu jugador Alfredo Ramírez va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Damián Falconi per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 72, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 章 (Zhang) 源豪 (Yuanhao).