Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kalja (309760) - balujemy dzis (48046) » 572672997: T50/J6/VIII

Liga 572672997 Información oficial sobre el partido 572672997 en Hattrick

16.07.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 6 / VIII.776 (54577)

Kalja Alineación oficial del equipo 'Kalja' en el partido 1 - 2 manyanet Alineación oficial del equipo 'manyanet' en el partido
0 - 1 Jordi Manel Papaseit (58')
Daniel Rosales (77') 1 - 1
1 - 2 Jordi Manel Papaseit (78')
Kalja Alineación oficial del equipo 'Kalja' en el partido 1 - 2 manyanet Alineación oficial del equipo 'manyanet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Kalja Alineación oficial del equipo 'Kalja' en el partido 3 - 5 manyanet Alineación oficial del equipo 'manyanet' en el partido
Tiene mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,6 % 5,8 % 73,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalja

Goles Goles

  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Daniel Rosales va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Kalja empatava el partit, 1 a 1, al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Daniel Rosales va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kalja se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Enrique Frometa va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant 范 (Fan) 国生 (Guosheng) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miguel Gacias va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Enrique Frometa va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Gacias de Kalja es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Al minut 75 de partit, el jugador Marco Aurelio Morelos de Kalja es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

manyanet

Goles Goles

  • 173 Minuto 58 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 58, quan Jordi Manel Papaseit va posar els visitants manyanet per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jordi Manel Papaseit que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a manyanet.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Fidel Miró va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Pep Lluís Thió va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de manyanet va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jon Ander Urtebarri, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): El manyanet va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Eloi Juiz la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.