Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trebbon FC (993492) - Predattors FC (988937) » 572661935: T50/J12/VIII

Liga 572661935 Información oficial sobre el partido 572661935 en Hattrick

27.08.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 12 / VIII.578 (54379)

EUS F.C. Alineación oficial del equipo 'EUS F.C.' en el partido 1 - 1 Rock'n'rollax Alineación oficial del equipo 'Rock'n'rollax' en el partido
0 - 1 Curro Redondo (69')
Joan Cuyàs (77') 1 - 1
EUS F.C. Alineación oficial del equipo 'EUS F.C.' en el partido 1 - 1 Rock'n'rollax Alineación oficial del equipo 'Rock'n'rollax' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
EUS F.C. Alineación oficial del equipo 'EUS F.C.' en el partido 3 - 1 Rock'n'rollax Alineación oficial del equipo 'Rock'n'rollax' en el partido
Tiene mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EUS F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 77 minuts, el tirador de faltes del F.C. va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Joan Cuyàs, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Marcel Estramigas del F.C. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): F.C. va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Víctor Coromina va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 207 Minuto 44 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): F.C. va ser a punt de marcar al minut 44, quan el seu jugador Víctor Coromina va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, David Macabeo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Guimera de F.C. es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xurxo Menchero de F.C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): Marcel Estramigas de F.C. va abandonar el terreny de joc després de 61 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Joan Cuyàs va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 76 (Lesión): F.C. es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alberto Medina Soriano no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Eduardo Muza al camp.

Rock'n'rollax

Goles Goles

  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Curro Redondo quedar desmarcat i marcar per a Rocknrollax al minut 69. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rocknrollax va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francisco Alberto Pineda, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Rocknrollax va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 59, quan Alberto Tortosa va quedar-se sol davant el porter Guim Fajula, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Macabeo.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Pedro Asón, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.