Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albares CF (311184) - Rummy FC (1455594) » 572658283: T50/J9/VIII

Liga 572658283 Información oficial sobre el partido 572658283 en Hattrick

06.08.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / VIII.513 (54314)

Serreña Balompié Alineación oficial del equipo 'Serreña Balompié' en el partido 1 - 1 At de valdivia Alineación oficial del equipo 'At de valdivia' en el partido
Carlos Rovasenda (74') 1 - 0
1 - 1 Joan Gabriel Alcover (80')
Serreña Balompié Alineación oficial del equipo 'Serreña Balompié' en el partido 1 - 1 At de valdivia Alineación oficial del equipo 'At de valdivia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Serreña Balompié Alineación oficial del equipo 'Serreña Balompié' en el partido 2 - 0 At de valdivia Alineación oficial del equipo 'At de valdivia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Serreña Balompié

Goles Goles

  • 124 Minuto 74 (Gol de penalti): Balompié va posar-se per davant 1 - 0 al minut 74, quan Carlos Rovasenda va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Balompié per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Guaire López Soto, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tomás Eiras, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Balompié va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Álvaro Consuegra va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 66 (Lesión grave): Després de 66 minuts, Balompié va veure com el seu jugador Pedro Hernández havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Sergio Guiana entraria per ocupar el seu lloc.

At de valdivia

Goles Goles

  • 140 Minuto 80 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el valdivia va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Joan Gabriel Alcover aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de valdivia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a David Argelaguet, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mircea Lungu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan Pastor Marra estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): valdivia van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 70, però el xut de Roberto Mira Blasco des de l'esquerra va sortir desviat.